vrijdag 15 april 2011

Dealer van de mooiste BBQ: Grill Dome
HaykeKookt Exclusieve Catering en KookaandeZaan zijn dealer van Grill Dome keramische BBQ's. Grill Dome is een Amerikaans bedrijf dat al meer dan 20 jaar keramische barbecues ontwikkelt en produceert. De nieuwste modellen combineren topkwaliteit, gemak en design en zijn gemaakt van zeer hoogwaardig keramiek dat ontwikkeld is door Grill Dome. Alle metalen onderdelen zijn gemaakt van RVS. Ook besteedt Grill Dome veel aandacht aan het design. Met zijn gladde glanzende uiterlijk in 3 prachtige kleuren is Grill Dome een lust voor het oog. Grill Dome ontwerpt en produceert in eigen beheer, waardoor een constante kwaliteit is gewaarborgd.

Grill Dome onderscheidt zich door een aantal belangrijke kenmerken:
>Terapex keramiek: Kan veel heter worden dan ieder ander keramiek en neemt meer vocht op, daardoor blijven de gerechten heerlijk sappig. De firebox kan zelfs temperaturen tot 650 graden aan!
>Grill Dome geeft levenslange fabrieksgarantie op de keramiek tegen breuk als gevolg van normaal gebruik als barbecue.
>RVS: alle metalen onderdelen zijn van Roest Vrij Staal, dus zeer duurzaam.
Grill Dome geeft 20 jaar fabrieksgarantie op het RVS tegen roest.
>Gebakken coating: de buitenkant bestaat uit een coating welke na het aanbrengen wordt gebakken. Elke unit wordt 3 keer gebakken. Door deze productiemethode kunnen er geen haarscheurtjes of barsten ontstaan. Dit in tegenstelling tot het vaak gebruikte glazuur.
>Krachtige RVS scharnier: het zeer sterke RVS scharnier zorgt ervoor dat de zware deksel zeer eenvoudig te openen is.

Informatie en Prijzen: info@HaykeKookt.nl of 06 - 41486999


Geen opmerkingen:

Een reactie posten